زایکوسیل چیست؟

ساخت وبلاگ

امکانات وب

-->-->-->


استخاره آنلاین با قرآن کریم

-->-->-->

-->-->-->
-->-->-->
-->-->-->

تعبیر خواب آنلاین

-->-->-->

-->-->-->
داستان روزانه
-->-->-->
-->-->--> -->-->--> -->-->-->-->-->--> -->-->-->-->-->--> -->-->-->-->-->-->-->-->-->

-->-->-->-->-->-->
برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


کد گالری

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
ارسال لینکوبلاگ دهی نیلوبلاگ - رشد بی سابقه وبلاگها در گوگل-->-->-->مشاهده صفحهشما نیز می توانید به ما بپیوندید
E-Mail Someone!
مقدمه : يک ساختمان محافظت نشده وقتي در برابر بوراني با سرعت 32 کيلومتر در ساعت قرار گيرد مي تواند طي مدت 6 ساعت بيش از 10 ليتر آب به ازاي هر متر مربع را جذب نمايد. يک سازه بتني در همين شرايط تقريباً 20 ليتر آب جذب خواهد کرد. جذب آب باران صدمات متعدد و جبران ناپذيری را به ساختمان وارد می آورد، اين صدمات را مي توان به دو گروه طبقه بندي کرد:

• صدمات ظاهري :1) شوره زدگي 2) پوسته شدن رنگ 3) قارچ ها 4) کپک ها 5) کثيف شدگي زود هنگام

• صدمات ساختاري: 1) واکنش سيليکات قليايي  2) يخ زدگي و ذوب شدن آب در مصالح 3) کربونيزاسيون، باران هاي اسيدي، سولفاته شدن 4) خوردگي آهن آلات .

ضد آب کردن مصالح ساختماني در طول هزاره اخير هميشه مشکلي فراگير بوده است. بعلت نبود آشنايي با سطح نانويي مصالح ساختماني، اين مشکل کاملاً مورد بررسي قرار نگرفته است. پيشرفتهاي اخير در علم و فن آوري، عملاً امکان استفاده از آخرين فن آوري نانو در توليد محصولات ارگانو سيليکون (Organo-Silicon) و سازگار با محيط زيست براي ضد آب کردن انواع مختلف مصالح ساختماني را فراهم ساخته است. فن آوري نانو تضمين کرده است که عمر اين نوع خدمات بيش از بيست تا سي سال با هزينه اي بسيار مقرون به صرفه مي باشد.

چرا زايكوسيل؟

زايكوسيل نسل جديد فناوري نانو است كه به منظور ضد آب سازي سطوح طراحي شده. زايكوسيل تنها ماده محلول در آب در دنيا است كه براي ضد آب سازي مصالح ساختماني استفاده مي شود.
زايكوسيل تمام سه ويژگي برتر لازم براي مواد ضد آب كننده را در خود دارد. زيرا : 1) نانو تكنولوژي است ولايه هاي زيرين غير آلي را در سطح مولوكولي ضد آب مي كند. 2) دوستدار محيط زيست است و به صورت محلول در آب استفاده مي شود و VOC آن براي هر متر مربع اعمال شده به طور قابل توجهي كمتر از فناوري مشابه پايه حلالي است. 3) اين محصول بر پايه شيمي ارگانو سيليكون و يک ماده واکنشي است، بنابراين با سطح زير لايه غيرآلي واكنش داده و پس از انجام واکنش جزيي از ساختار آن مي شود به همين دليل ماندگاري طولاني را فراهم مي آورد.

زايكوسيل تركيب منحصر به فردي دارد كه در برابر تخريب ناشي از اشعه فرابنفش خورشيد، تغييرات دمايي و بارش مداوم باران مقاوم است و به خاطر قدرت نفوذ ذرات نانو  آن قادر است در برابر فرسايش باد مقاومت كرده و خاصيت آب گريزي را براي بيش از 20 سال حفظ نماید. اين محصول بسيار مقرون به صرفه است. هزينه زايكوسيل 10 تا 20% هزينه فناوري سيلان پايه حلالي است. زايكوسيل و محلول آن غير قابل اشتعال است و اعمال آن به راحتي با برس، غلتك و اسپري بدون فشار امكان پذير است. هيچ وسيله يا اقدام ايمني خاصي براي كاربرد اين ماده لازم نيست.

 زايكوسيل در آب محلول مي شود و يك محلول شفاف مثل آب تشكيل مي دهد. زايكوسيل با سطح بتن و مصالح ساختماني پيوند شيميايي ايجاد مي كند و هنگامي كه خشك شد خود را با آن تطبيق مي دهد تا سطح را در برابر آب ورودي محافظت كند. پوشش هاي معمولي بر پايه شيمي تشكيل لايه (film forming) رطوبت را درون لايه های زيرين حبس كرده و منجر به ورقه شدن لايه رنگ در داخل ساختمان مي شود. پيوند شيميايي زايكوسيل قابليت تنفس سازه را حفظ كرده و باعث پوسته شدن رنگ نمي شود. زايكوسيل بسیارمقاوم است و به اندازه كافي در سطح نفوذ کرده و با غلظت كم محافظت مقرون به صرفه و مؤثر ايجاد می كند .
 
مخترعین زایکوسیل: دكتر پراكاش مهتا دارای مدرک دكتراي شيمي پليمرازامریکا با بيش از 35 سال تجربه در تحقيق و توسعه و توليد محصولات درحوزه اورگانوسيلان و سيليكون، رئيس بخش سيلان و سيليكون شرکت زایدکس می باشند، ایشان بيش از28 سال براي چندين شركت چند مليتي درامریکا كار كرده اند. دکتر مهتا مخترع بيش از40 محصول تجاري اورگانوسيلان و سيليكون بوده و دراختراع زایکوسیل ماده ضد آب سازي نانو تکنولوژی با آقای دکترآجای رانکا (مدیرعامل) دارای مدرک دكتراي مهندسي و علوم پليمرازامريكا مشاركت داشته اند.
 
ایشان (دکترمهتا) عضو اصلي تيم ضد آب سازي پروژه های شاتل های فضايي NASA می باشند.(زایکوسیل هم اكنون درپروژه های NASA استفاده مي شود).


به برخي از کاربردهاي اين فناوري مي توان بشرح زيراشاره کرد:
کاربردهاي تجاري و بازرگاني کاربرد ها عمومی
برج هاي خنک کننده ساختمان هاي جديد
تصفيه خانه فاضلاب ساختمان هاي موجود/قديمي
لوله هاي سيماني و بتني ورقه هاي سيماني سقفي
پل ها محل هاي فرش شده با بتن
تراورس هاي خط آهن آثار گلي/ کاشي/ سفال ها
تقاطع هاي غير هم سطح سنگ هاي طبيعي و مصنوعي
تونل ها آجرهاي بدون حفاظ
ستون هاي دريايي سطوح موزائيکي
بار انداز ها استخر، سونا، جکوزي
کارخانه هاي کشتي سازي مناطق ساحلي

• داراي تائيديه هاي IS – ISO – DIN – ASTM از آزمايشگاها و سازمانهاي معتبر بين المللي مي باشد
• اجراي صدها پروژه موفق در بيش از30 کشور در دنيا و ايران را در کارنامه کاري خود دارد
• داراي موجودي کالا، نمايندگي فروش و خدمات فني درايران ميباشد.


تکنولوژی ...
ما را در سایت تکنولوژی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فرشاد حاتمی farshadhatami بازدید : 1118 تاريخ : چهارشنبه 17 آبان 1391 ساعت: 18:21

آرشیو مطالب

لینک دوستان

نظر سنجی

آیا علاقمند به این وبلاگ هستید؟

خبرنامه